Home Nieuws Beyoncé eet cupcakes na het sporten

Beyoncé eet cupcakes na het sporten

Na het sporten heb je vaak zin in iets lekkers. Maar als je echt keihard hebt getraind neem je liever iets gezonds dan ongezonds. Of toch niet? Ben jij van mening dat je na een work-out wel een lekker stuk taart hebt verdiend? Beyoncé vindt van wel.

Cupcakes
Na een workout in Hollywood werd ze gespot met een doosje cupcakes. Geen salade voor haar, maar een heerlijke cupcake na de training. Voel jij je schuldig als je iets lekkers eet na een bezoek aan de sportschool? Niet meer doen! Zorg gewoon voor een goede balans.

Leestip!  De spanning stijgt in de HHB-tent!

Maken!
Ga je vanavond sporten? En heb je ook zo’n zin gekregen in cupcakes? Hieronder een filmpje van Deleukstetaartenshop om cupcakes te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here