Home Zoet Chocolade Mega paasei met kristallen in Brussel

Mega paasei met kristallen in Brussel

Een chocolade-ei van 75 kilo en zeker 1 meter hoog is sinds kort te bewonderen in Brussel bij chocolatier Wittamer. Het pronkstuk is gemaakt door de Britse patissier en cake artist Michael Lewis-Anderson. Het geode-ei kost zo’n 5000 euro, maar er zijn er ook kleinere versies van het ei aan 75 euro per stuk te koop in de winkel. Dit meldt Bruzz.be.

Leestip!  De spanning stijgt in de HHB-tent!

 Kristallen
“Het ei is gemaakt met zwarte en witte chocolade, melkchocolade en frambooschocolade, een specialiteit van Wittamer. Het is versierd met Belgische kandijsuiker, waarmee je prachtige kristallen kan maken, bladgoud en veel paarse tinten.”

Klik hier voor het volledige artikel en een FOTO van het kunstwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here