Home Zoet Chocolade Chocolade die smaakt naar Red Velvet taart

Chocolade die smaakt naar Red Velvet taart

Sinds kort heeft het merk Hands Off My Chocolate een nieuwe chocoladereep: red velvet met witte chocolade. Geïnspireerd op de klassieke, Amerikaanse chocoladetaart. Een rode laag red velvet-chocolade én een laag witte chocolade. De reep smaakt niet alleen als de Red Velvet taart, maar hij ziet er ook nog eens zo uit. Met een crunchy bite en de heerlijke smaak van vanille. De nieuwe chocolade is verkrijgbaar in supermarkten zoals Jumbo, Plus, Dirk, Deka en in de online webshop van Hands Off My Chocolate.

Leestip!  Heerlijke hapjes met chocolade!

Productie in beeld
Hoe worden de chocoladerepen van Hands Off My Chocolate eigenlijk gemaakt? Het bedrijf geeft je een exclusief kijkje in de keuken van een chocoladefabriek. In dit artikel lees en zie je stap voor stap de productie van de nieuwe reep Red Velvet & White Chocolate.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here