Kun jij je een wereld zonder chocolade voorstellen? Waarschijnlijk niet. Toch is het niet zeker dat chocolade altijd zo makkelijk te verkrijgen zal zijn. Dit meldt chocoa.nl. Tijdens Chocoa Festival, wat eind februari wordt georganiseerd, kom je meer te weten over de toekomst van chocolade en krijg je antwoord op al je vragen over cacao en alles wat daarbij komt kijken. Loopt chocoladeproductie in de toekomst gevaar? En wist je dat de smaak van chocolade, net als met wijn, erg afhankelijk is van waar de cacao vandaan komt?
Op Chocoa Festival – 24 en 25 februari – leer je onder andere over het proces van cacaoboon naar chocoladereep, proef je enorme verscheidenheid aan smaken van goede cacao en betere chocolade, in combinatie met wijn, koffie of speciaalbier bij één van de wel 75 stands.
Wat kun je verwachten?
* Ontmoet beroemde chocolademakers en experts
* Ervaar hoe lekker duurzame chocolade kan zijn, op een prachtige locatie in Amsterdam
* Proef verschillende soorten chocolade van fantastische banketbakkers en chocolademakers
* Combineer wijn- en overige combinaties met chocolade in gratis proeverijen of betaalde proeverijen (op beschikbaarheid)
* Kom meer te weten over de ontwikkelingen van duurzame cacao-productie
* Leer over de cacaoketen, van cacaoboon naar chocoladereep
* Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in de chocoladewereld.
Meer weten? Ga naar www.chocoa.nl