Heb jij wel eens een oranje croissant gezien? En een pizzabodem of plukbrood met de kleur van rode bieten? Of pannenkoeken in alle kleuren van de regenboog? Deze en veel meer gekleurde innovaties waren te zien op de Horecava. Zoals de colourful donuts van Vandemoortele
De oranje croissant @Delifrance. Dit is de abrikozencroissant en links de chocovariant. En er is er nog eentje met rood fruit!
Gekleurde pannenkoeken van Veldts
Bij VHC kon je de bubblewaffle proeven. Lekker met rood fruit
Of met gekleurde sprinkles…
Donut-toppers @ Dobla
Calzone met rodebiet bij Boboli
…Waar ze ook pizzabodems hebben met dezelfde rodebietenkleur
Ook veel kleur op de thee-afdeling bij Clipper
YES! Donut-ijs…
Of heb je liever ijs met Limoncello- of cheesecakesmaak?
Bak ‘m beet bij De Maro Banketbakkerij. Bake-off deeg, dus klaar om mee aan de slag te gaan!
En proeven maar!
Diverse heerlijke desserts op een rij
Plukbrood rode biet-ui bij Chaupain
Dripcake en wafels met coating&topping op een stokje
Nieuw: stroopwafeldessertcups bij Stroopwafel&Zo
Kaassoesjes voor bij de borrel bij Van Strien Banketbakkerij
Granola, spreads en crackers bij Tland
Taart om van te watertanden
….En nog veel meer lekkers bij Dawn Foods
Rood fruit maakt een dessert nét wat lekkerder
Heerlijk plaatje toch?
Mini-dessertjes
Chocoladekunst @ Dobla
Het is dat hier glas tussen zat….. 😉
Een eitje?
Mooie baguette-muur
TREND: Slow Coffee….Volgens een koffie-expert ‘gewoon een ander woord voor filterkoffie’