Vrijdag 10 november is een spannende dag voor Gwenn Danis, HHB-deelnemer van seizoen 2017. Hij zal dan het toetje verzorgen in visrestaurant The Seafood Bar in Amsterdam. Dit meldt het Parool. The Seafood Bar wordt gerund door familie De Visscher. Als desserts bij het restaurant staan momenteel Bretons appelgebak met kaneelijs, chocoladetaart met slagroom, citroentaart en cheesecake op het menu. Ook kunnen gasten kiezen voor vanille-ijs met aardbeien, slagroom en chocoladeschaafsel. Mede-eigenaar Pepijn geeft in Het Parool aan dat ze vrijdag zowel Gwenn als de toetjes een podium geven. Wat zou hij gaan maken? Iets Frans? Macarons? Éclairs?
Gwenn stond bij de aflevering van HHB niet bekend als een stille jongeman. Met zijn chansons tussen de taarten door maakte hij het extra gezellig bij Heel Holland Bakt. Hij hoorde bij de laatste drie beste bakkers. Deelnemer Hans ging er met de hoofdprijs vandoor. Op 10 november zal Gwenn volop in de spotlights staan.
Klik hier voor het volledige artikel in Het Parool.